Translate language

keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Taksikuskien röyhkeys / epäsiisteys / liikennerikkomukset

Täytyy vaan ihmetellä, että milloin taksinkuljettajille on tullut eri vapaudet liikenteessä?

Sama mihin liikekeskukseen menee, niin saa väistellä pitkin jalkakäytäviä/suojateitä kaahaavia takseja.
Ei mitään liikennekuria enää, tai välittämistä muista liikkujista. Miksi poliisi ei tee asialle mitään, vaan antaa tilanteen vaan paheta ja paheta ja paheta.

Myös sairaalan edessä taksit tulevat melkein ovesta sisään. Jotenkin sen ymmärtäisi, jos olisi joku hätäkuljetus menossa, tai vastaava. Mutta aina on päästävä ihan oven eteen rikkoen liikennesääntöjä.

Myös juopot viinahakureissulla on saatava aina ihan kaupan oven eteen, vaikka vieressä olis hyvin tilaa, eikä siinä tukkisi tietä kävelijöiltä. Onhan se kiva, että joku vielä hoivaa juoppojakin, mutta joku roti pitäisi olla.

Kun katselee nykytaksinkuljettajien omaa kuntoa j.n.e, niin sen huomaa, että se oven eteen ajaminen on myös vapaa-ajan liikunta.

Myös kuljettajien hygienia on laskenut vuosien varrella rajusti. Autossahan asiakas ei saa tupakoida (hyvä niin), mutta kuljettajat tupakoivat ja myös monet vetävät kessua posket lommolla, ennen ajoon lähtöä ja kun asiakas tulee kyytiin, niin karmea haju on autossa.

Myös kainaloiden pesu on on unohdettu nykypäivänä. Todella kivaa kuumana päivänä istua taksiin, missä kainolohiki haisee niin, että taju lähtee. Tietty juopot eivät asiasta protestoi ja varmaan siksi tärkeä asiakaskunta.

Protestiksi olen lopettanut taksinkäytön. Oliko taksiliitolla tai vastaavalla paikka ohjeistaa taksikuskeja paremmin ja saada joku raja tähän touhuun?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti