Translate language

sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Päivi Räsäsen ajojahti

En voi muuta kuin hämmästellä Päivi Räsäseen kohdistuvaa arvostelua, joka ei ota laantuakseen?

Hauskinta tässä on se, että kyse ei ole mistään rikollisesta, tai muusta ketkusta, vaan omaan uskoonsa luottavasta kunnon kansalaisesta, joka kertoo omia mielipiteitään. Mielestäni ne mielipiteet eivät edes ole mitenkään radikaaleja, vaan normaalijärkeen meneviä.

Kaikki tusinatason poliitikot, jotka ovat paikkansa eduskunnassa saaneet, ties minkä rahoituksen turvin, voivat huolettaa vaatia eroa ja vastaavaa, kun itsellä palkkaa juokseen, kun ei tee yhtään mitään yhteisten asioiden eteen.

Joku Petteri Orpo arvostelee Räsästä, näin lehti ainakin väittää? Kuka hemmetin Petteri Orpo, en ole kuullutkaan ikinä. Mitä on tehnyt palkkansa eteen, tietääkö kukaan?

Tässä vaiheessa sanottakoon, etten itse kuulu kirkkoon, mutta mielestäni uskonnonvapauteen liittyen myös Räsänen saa sanoa mielipiteensä. Eikä tuossa mielipiteessä edes ollut mitään radikaalia.

Voisin vaikka protestiksi liittyä takaisin kirkkoon, tukeakseni Päivi Räsästä, mutta on niin kallista hommaa ja kirkon puolikaan ei kunnolla tue Räsästä, onko joku valtataistelu taas menossa?

Onneksi Päivi Räsänen vaikuttaa vahvalta ihmiseltä ja on oma uskonsa tukenaan, joten jatkossakin pitää jotain puolustuslinjaa yhteiskunnan alasajossa, sekä henkisessä, että fyysisessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti