Translate language

torstai 11. heinäkuuta 2013

Televisio-ohjelmien taso?

Voi sanoa, että televisio ei ole enää vanhan ajan viihdekeskus? Ohjelmien taso putoaa huimaa vauhtia.

Mitä järkeä on näissä tosi-tv-ohjelmissa, joita puskee joka kanavalta kyllästymiseen asti. Näitä taviksia näkee ihan riittävästi, kun joutuu kaupassa käymään, miksi ihmeessä niitä pitää vielä televisioon työntää.

Entisaikaan näyttelijöillä oli karismaa, en tiedä missä se virhe on tehty? Teatterikoulussa ilmeisesti, vai eikö persoonallisia ihmisiä enää löydy ohjelmiin.

Turhajulkkiksia, eli keinotekoisesti taviksesta esiin nostettuja ihmisiä viedään jopa johonkin saarelle kiekumaan ja joku suostuu jopa vapaaehtoisesti sitä ohjelmaa katsomaan. En voi käsittää.

Tänään jopa televisiossa joku pääpaikan ukkeli sanoi, että tosi-tv-ohjelmat tulevat jopa lisääntymään, kun kysyntä on kovaa. Kuka uskoo tämän. Halpaa ohjelman tekoa ja joka kanavalle syöttämistä, sitä se on.

Kuka maksaa esimerkiksi maksutv:stä nähdäkseen tosi-tv:tä, ei kukaan täysijärkinen.

Myös nämä kokkiohjelmat ovat naurettavia. Toinen toistaan sopimattomia henkilöitä marssitetaan hellan eteen näyttämään, miten ruoka jätetään raaaksi. Ei voi ymmärtää,

Koska tulisi se ruokaohjelma, missä tehtäisiin perinteistä suomalaista kotiruokaa ja ihan ilman jeesusteluja, reilusti voissa paistaen. Ei taida enää onnistua sellainen, kun liian moni taho haluaa muokata mielipiteitä, saadakseen maksimoitua rahan haalimisen.

Ikävä kyllä tulee tannoisia ohjelmia, kuten Makupalat, jossa pulleat miehet, tekivät reilusti kunnon ruokaa suomalaiselle miehelle.

Tai kokit Vanamo ja Kolmonen, jotka tekivät ohjelmaa huumoria viljellen, se oli viihdyttävää jos mikä, vaikka Kolmonen sortuikin ohjelmassa poron peräsuolta pureskelemaan, niin kokonaisuus ohjelmalla ja resepteillä oli hyvä.

Televisio on kiinni ja odotellaan josko Tarzan tulisi joku päivä televisiosta. Siis se oikea tarzan: Johnny Weissmyller, eikä mikään pitkätukka nyky-Tarzan, jonka uskottavuuden puute, vie koko ohjelman viihteen vitutuksen puolelle.

1 kommentti:

  1. Veit sanat suustani, esim.Cran Canaria (tai jotain) ohjelma jossa suomalaiset tavikset pyöri muka turisteina. Surkein ohjelma ikinä!

    Nyt kun enää ei voi boikotoida maksuja niin ohjelmien taso romahti.

    Miksei kukaan puutu asiaan?

    Reka

    VastaaPoista